FORMACIÓ

«Cubisme en família»: Horta de Sant Joan s'estrena com a subseu de l'Escola d'Art i la Cultura

per Aguaita.cat, Horta de Sant Joan | 24 d'abril de 2022 a les 16:30 |
Amb els cursos, l’Escola pretén apropar formació específica de l’àmbit artístic, cultural i patrimonial arreu de la demarcació, i alhora ser un impuls per al sector cultural | Diputació de Tarragona
Horta de Sant Joan ja s’ha estrenat com a subseu de l’Escola per l’Art i la Cultura de la Diputació de Tarragona, amb la proposta formativa “Cubisme en família”. Este és el primer curs d’una programació dirigida a un públic familiar, que s’oferirà fins al mes de juliol al municipi de la Terra Alta. Amb aquests cursos l’Escola per l’Art i la Cultura de la Diputació pretén apropar formació específica de l’àmbit artístic, cultural i patrimonial arreu de la demarcació, i alhora ser un impuls per al sector cultural.
 
La programació formativa inclou altres propostes dirigides a famílies i a infants a partir dels 5 anys. La primera és “Art i joc. Taller de joguines diy. Art en família”, impartida per Inés Borràs. El seguirà un taller per aprendre a crear objectes ceràmics a través del curs “La teva tassa d’esmorzar customitzada!”, amb M. Glòria Sabaté. El mes de juliol es podran cursar dos cursos: “Iniciació a l’urban sketching en família!”, impartit per Mar Cerdà, i “Menja’t l’art”, amb Margarita Mendez i Judit Forés (Gypsy fango).
 
Horta de Sant Joan és un dels 10 municipis que s’han convertit en subseus de l’Escola per l’Art i la Cultura de la Diputació de Tarragona, completant així l’oferta que s’impartix als centres educatius de la Diputació a Tortosa i Valls, seus estables de la nova Escola per l’Art i la Cultura. A més d’Horta de Sant Joan, les subseus són Alcover (Alt Camp), Deltebre (Baix Ebre), Falset (Priorat), l’Arboç (Baix Penedès), La Ràpita (Montsià), Miravet (Ribera d’Ebre), Montblanc (Conca de Barberà), Mont-roig del Camp (Baix Camp) i Torredembarra (Tarragonès), que acolliran en total més de 120 propostes formatives de diferents àmbits. Podeu consultar tota la programació i inscriure-us a través del web https://www.dipta.cat/eac/, algunes de quals estan reconegudes pel Departament d’Educació de l’ICE-URV.
 
L'Escola per l'Art i la Cultura de la Diputació de Tarragona va néixer el juny del 2021 com un espai de formació i alhora un punt de trobada del món de l’ensenyament i la cultura de la demarcació de Tarragona. Impulsat per la Diputació, el projecte recull l'essència de l’Escola d'Art de Tortosa i del Taller de Valls, i vol contribuir a augmentar l'oferta formativa i a intensificar l'activitat i la producció cultural i artística a les Terres de l’Ebre, el Camp de Tarragona i el Baix Penedès. L’objectiu és obrir la porta a nous coneixements i promoure la dinamització del sector artístic i cultural, fortament afectat.





 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: