1 de 10
MÚSICA

Macaya & desconcert, a l'Orfeó Reusenc

El diumenge 24 d'abril a la tarda

Macaya & desconcert, un dels actes per celebrar els 40 anys de Ràdio Music Club i LANOVA | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 19 d'abril de 2022 a les 09:36 |
Aquest article es va publicar originalment el 19 d'abril de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Macaya & desconcert és un espectacle de música folk i de creació amb guitarra i violí. Els temes estan composats per Xavier Macaya, i és la presentació del seu pròxim treball discogràfic que gravarà a finals de 2022.

TrajectòriaMacaya és un músic multiinstrumentista. Ha gravat uns 60 CD, cinc discos com a músic d'estudi, amb gent rellevant com serienLluís Llach, Javier Bergia, Els Pets, Toni Xucla Grup, Miquel Pujador, Paco Díez i la Bazanca, Ariel Santamaria, Cafè Paris, Santi Arisa, Wiskin's, o The Kluba.

També ha realitzat gires per 14 països: França, Alemanya, Canadà (on va tenir l'oportunitat de fer un treball amb Maria Lafitte, referent de la música medieval catalana), Israel, Estats Units d'Amèrica, Portugal, Andorra, Itàlia, Islàndia, Irlanda, Suíssa, Holanda i Grècia.

"En molts moments el meu afany per la música m'ha portat a experimentar la faceta de músic actor i, la veritat, el viatge ha estat apassionant. Podria dir que m'he mogut amb una certa agilitat", explica Macaya. "Albert Vidal ha estat per la mi, un mestre de vida i un referent a dalt dels escenaris. Fa 14 anys que acompanyo i treballo amb la seva companyia. He fet amb ell innumerables espectacles i festivals de teatre arreu de Catalunya i de l'estat", assenyala el músic.

Aquest treballa habitualment també amb la companyia del Toni Alba i companyia "Teatre Apart" Pel que fa a discos, l'any 1986 va publicar l'àlbum Tralmanactrumens, amb música catalana popular infantil. L'any 2010 amb Jordi Rallo, gravem també el disc: Rallo amb Macaya titulat La Milana.

Macaya & desconcert es presentarà a l'Orfeó Reusenc el diumenge 24 d'abril a les 7 de la tarda, a través de Bravium Teatre. Les entrades es poden comprar aquí.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: