PLATGES

Cinc platges de Vandellòs i l'Hospitalet, distingides per la seva qualitat mediambiental

Obtenen la Bandera Ecoplayas 2022

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 18 d'abril de 2022 a les 19:30 |
La platja de l'Arenal, de l'Hospitalet de l'Infant | MBO
Les platges de l’Arenal, de la Punta del Riu, del Torn i de l’Almadrava i també la Cala Justell del municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant han obtingut la Bandera Ecoplayas 2022, un guardó que atorga l’Asociación Técnica para la Gestión de Residuos y Medio Ambiente (ATEGRUS) i que distingeix a les platges que "destaquen per la seva política de qualitat mediambiental", segons han posat de manifest fonts del consistori.

El jurat d’aquests premis valora una sèrie de criteris objectius en matèria d’equipaments i manteniment, des del punt de vista ambiental, turístic i de sostenibilitat. Les platges de l’Arenal, de la Punta del Riu, del Torn i de l’Almadrava han aconseguit renovar aquest reconeixement, que porten rebent cada any des del 2014. La Cala Justell, que el va obtenir l’any passat per primera vegada, també.

Així doncs, un total de cinc platges de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant podran exhibir enguany la Bandera Ecoplayas 2022, "gràcies al seu compromís continu amb la millora de la qualitat", segons ha argumentat ATEGRUS.

El lliurament dels premis Bandera Ecoplayas 2022 va tenir el passat 8 d’abril en el marc del 20è Congreso y Exposición Internacional de Playas-Ecoplayas 2022, que es va celebrar a Castelldefels. A l’acte, hi va assistir l’alcalde, Alfons Garcia; i la regidora de Turisme, María José Gómez. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: