ENTITATS

L'AJJRR organitza «L'acadèmia de jocs» com a prèvia de Sant Jordi

L'activitat lúdica, de franc, té lloc el dia 22 d'abril a la tarda

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 18 d'abril de 2022 a les 16:38 |
Cartell de l'activitat | Cedida
El proper divendres 22 d'abril (de 5 de la tarda a 9 del vespre) l'Associació de Jugadors i Jugadores de Rol de Reus (AJJRR) organitzarà una nova sessió de L'acadèmia de jocs, una activitat educativa temàtica basada en els jocs de taula i les expressions culturals relacionades.

La temàtica d'aquest sessió serà la literatura, per la diada de Sant Jordi, i es podrà gaudir de diversos jocs de taula basats en llibres de Tolkien, Verne, Follet, entre d'altres. L'acadèmia de jocs és una activitat "destinada a la difusió i explicació de diversos temes i àmbits del coneixement mtijançant la participació en jocs de taula temàtics i altres activitats complementàries com ara pel·lícules o conferències, amb la intenció de ser una eina didàctica alternativa per als joves amb l'objectiu de contribuir al l'ensenyament i el coneixement d'una manera alternativa i engrescadora", segons l'entitat.

L'activitat és gratuïta i oberta a tot els públic a partir dels 12 anys. Envieu un correu a l'adreça rolreus@gmail.com per fer la inscripció. La seu de l'AJJR és al número 23 de l'avinguda de Sant Jordi (baixos, 3). 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: