1 de 10
COMUNICACIÓ

LANOVA Ràdio de Reus transmet un any més la Solemne Funció de l'Agonia

Divendres Sant, en directe, des de dos quarts de 12 del migdia

Cartell de la transmissió d'enguany | LANOVA Ràdio de Reus
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 14 d'abril de 2022 a les 10:33 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 d'abril de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
LANOVA Ràdio de Reus transmetrà, un cop més, la Solemne Funció de l'Agonia per als seus oients. El programa especial arrencarà a dos quarts de 12 del migdia del Divendres Sant, des de la Prioral de Sant Pere. La funció té previst el seu inici a les 12. 

La transmissió es podrà seguir tot clicant aquest enllaç

En memòria de Joan Ramon MestreEl 2015, el radiofonista Joan Ramon Mestre (1954-2015), llavors president de l’Agrupació d’Associacions de Setmana Santa de Reus, va passar pels estudis de LANOVA Ràdio de Reus per explicar els actes previstos per aquell any. Quan es van apagar els micròfons, va demanar als periodistes de l'emissora si volien recuperar la transmissió de la tradicional Solemne Funció de l’Agonia de Divendres Sant, una narració històrica que al llarg d’anys i anys va ser un clàssic radiofònic a la ciutat durant aquestes dates.

La resposta va ser afirmativa, i els companys de LANOVA Ràdio de Reus van agafar el compromís d’iniciar la transmissió a partir de l’any següent. Poc després, Mestre ens va deixar, i encara que no es va poder comptar amb la seva experiència i complicitat, l'emissora decidir homenatjar la seva figura tot recuperant la narració radiofònica de les Set Paraules, tal com els havia demanat.

Des de 2016, per tant, LANOVA Ràdio de Reus cada Divendres Sant LANOVA Ràdio de Reus transmet en directe des de la Prioral de Sant Pere, la Solemne Funció de l'Agonia, posterior a la processó, amb la complicitat de la Reial Congregació de la Puríssima Sang de Reus, i la col·laboració d'El Barato i la Llibreria Catòlica de Reus.

Recupereu la transmissió d'anys anteriors aquí.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: