1 de 10
OBRES I MILLORES

Arrenquen les obres a la plaça d'Antoni Correig i Massó

El projecte remodelarà l'àrea de jocs per fer-ne un espai inclusiu accessible a infants amb diversitat funcional

Arrenquen les obres a la plaça d'Antoni Correig i Massó | Cedida
per E.R., Reus, Catalunya | 13 d'abril de 2022 a les 12:50 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 d'abril de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Transformar la plaça d'Antoni Correig i Massó en un espai accessible i amb una àrea inclusiva de jocs per a infants. Aquesta és la finalitat de les obres de millora que ha iniciat l'Ajuntament de Reus amb un pressupost de 110.879 euros.

La millora de la plaça d'Antoni Correig i Massó va ser la proposta més votada dels Pressupostos Participatius del 2019 en l'apartat de grans projectes, presentada per Jordi Clua i Verónica Trevejo. Els treballs remodelaran l'àrea de jocs per fer-ne un espai inclusiu per a persones amb diversitat funcional i revaloraran la plaça com a zona d'ús veïnal.

Es crearan tres zones de joc inclusives diferenciades per edats 

 

La millora de la plaça d'Antoni Correig i Massó va ser la proposta més votada dels Pressupostos Participatius del 2019 Foto: CedidaA la part central de l'àrea d'intervenció es crearan tres zones de jocs, dues amb paviment de cautxú i una altra amb sorra, mantenint l'arbrat actual. La primera zona de jocs, dirigida a infants d'entre 4 i 12 anys, serà d'uns 140 metres quadrats i comptarà amb el paviment de cautxú i un joc inclusiu d'escales i tobogans que permeten l'accés de persones amb mobilitat reduïda.

La segona zona de jocs també estarà pavimentat amb cautxú i inclourà gronxadors inclusius per a persones d'entre 6 i 15 anys i gronxadors de molla individuals per a infants d'entre 1 i 2 anys. L'altre espai serà una zona de joc amb sorral d'uns quaranta metres quadrats.

Els treballs milloraran l'actual paviment que presenta desnivells i no es troba en bon estat. A més, l'estructura del parc infantil presenta desgast i no conté elements ni per a la diversitat d'edats ni de capacitats. El projecte serà executat per Juegos Kompan S.A. i respectarà la configuració simètrica i els criteris estètics dels habitatges del voltant.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: