TURISME

Prades preveu una Setmana Santa amb gairebé el 100% d'ocupació

Tot i les condicions meteorològiques, la vila vermella espera mantenir les xifres de turisme

per Estel Romeu, Reus, Catalunya | 14 d'abril de 2022 a les 08:00 |
Prades preveu una Setmana Santa amb gairebé el 100% d'ocupació | Aj. de Prades
La vila vermella encara la Setmana Santa amb previsions turístiques molt positives. Amb una ocupació de gairebé el 100% en hotels i càmpings, Prades espera continuar consolidant el turisme durant aquests dies tot i les condicions meteorològiques.

Les darreres temporades, Prades ha mantingut el turisme amb xifres molt altes d'ocupació


En aquesta Setmana Santa en què s'espera l'estabilització del turisme després de la pandèmia, Prades preveu mantenir les xifres de les últimes temporades, que van ser molt positives. La vila vermella, com a destinació rural i de proximitat, ha obtingut bones dades d'ocupació durant el període de pandèmia i, durant aquesta setmana, sembla que les continuarà mantenint.

Segons l'alcaldessa de la vila, Lídia Bargas, "la setmana passada es preveia una ocupació del 80% als establiments de Prades, però ara ja tenim xifres del 100%". Afegeix també que "tot i que el temps no acompanya, Prades manté el turisme i les previsions són molt bones".
 

L'Ajuntament i el Consell d'Entitats han impulsat diverses activitats del dia 15 d'abril fins al 18


El divendres 15 d'abril s'encetaran els actes amb la Festa Jove La Santíssima Farra al Centre Cívic a càrrec de l'Associació de Joves a partir de les dotze de la nit. L'endemà, el dissabte 16, tindrà lloc l'actuació del Duo Cover a dos quarts d'una del migdia a la Plaça Major i Caramelles pels carrers del poble a les sis de la tarda a càrrec de Prades Cor.

El diumenge 17 s'ha organitzat una sortida de senderisme d'entre 12 i 14 quilòmetres a dos quarts de deu al matí des de la Plaça Major i l'obra de teatre Vida de Peix de Mercè Comes i Roser Andreu al Centre Cívic a dos quarts de vuit del vespre. Els actes clouran el Dilluns de Pasqua, dia 18, amb l'aplec i el dinar a l'Ermita de l'Abellera amb un preu de sis euros i reserva prèvia.

Durant aquests dies, també es faran visites culturals al poble i al campanar amb reserva a l'oficina de turisme i l'ermita de l'Abellera obrirà de divendres a diumenge. Paral·lelament, Muntanyes de Prades i el Parc Astronòmic també ofereixen visites i activitats per a Setmana Santa.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: