ESPORT BASE

Més de 6.400 joves esportistes a Reus, per Setmana Santa

La ciutat acull dos dels tornejos més destacats del Camp i l'Ebre

per M.B., Reus, Catalunya | 13 d'abril de 2022 a les 09:31 |
Una vista àeria del pavelló olímpic | Reus.cat
La ciutat de Reus acull aquesta Setmana Santa la 20a edició del Torneig Mare Nostrum Cup de futbol i el 12è Torneig Mare Nostrum de bàsquet, dos dels tornejos més importants en nombre d’esportistes i pernoctacions dels que es realitzen a les comarques del Camp i l’Ebre.

L’esdeveniment portarà a terres tarragonines a més de 6.400 participants i suposarà unes 9.500 pernoctacions als establiments hotelers de la zona (Reus, Salou, La Pineda, Tarragona). En concret, el torneig Mare Nostrum Basquet, que se celebra de l’11 al 13 d’abril, compta amb la participació de 2.400 participants, 184 equips i 390 partits. A Reus es disputa a les pistes del pavelló olímpic i als polilleugers Ciutat de Reus, Cèlia Artiga, Alberich i Casas i Joan Rebull.

Pel que fa al torneig Mare Nostrum Cup de futbol, tindrà lloc del 14 al 17 d’abril, comptarà amb 290 equips i 4.000 participants que disputaran 400 partits. A Reus, es jugarà als camps municipals de la Pastoreta, Reddis, a l’annex de l’Estadi Municipal, al camp del Districte Vé i al Mas Iglésias.

Des de la regidoria d’Esports i l’empresa municipal Reus Esport i Lleure SA s’aportarà a aquesta iniciativa la capacitat organitzadora i les instal·lacions municipals esmentades. El regidor d’Esports, Pep Cuerba, ha posat de manifest que “l’arribada de més de 6.400 esportistes a Reus aquests dies de Setmana Santa suposa una bona injecció econòmica per a la ciutat i ens posa, un cop més, al mapa de les destinacions de turisme esportiu més atractives de Catalunya”.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: