SOSTENIBILITAT

Torna el Velèctric a la plaça de la Llibertat els dies 27 i 28 de maig

La mostra del vehicle elèctric i híbrid de Reus exposarà les novetats en mobilitat sostenible de forma presencial

per E.R., Reus, Catalunya | 12 d'abril de 2022 a les 12:59 |
Torna el Velèctric a la Plaça de la Llibertat els dies 27 i 28 de maig | Cedida
El vehicle híbrid tornarà a ser el protagonista durant el cap de setmana del 27 i el 28 de maig. Després d’una edició semipresencial l’any passat, el Velèctric torna a la presencialitat a la plaça Llibertat per exposar les novetats del vehicle elèctric.

La sisena edició d’aquesta mostra, impulsada per la regidoria de Recursos Humans i Medi Ambient de l’Ajuntament de Reus, s’emmarca en les accions per promoure la mobilitat sostenible a la ciutat desenvolupades tant pel consistori com per les empreses municipals. La mostra ofereix als visitants la possibilitat de provar aquest tipus de vehicles i d’informar-se sobre els seus avantatges, a més de novetats en altres vehicles de mobilitat personal com bicicletes o patinets elèctrics.

La fira també comptarà amb tallers infantils i xerrades sobre mobilitat sostenible


El regidor de Recursos Humans i Medi Ambient, Daniel Rubio, ha afirmat que “Velèctric torna al seu emplaçament habitual a la plaça de la Llibertat i esperem que amb més participació que mai gràcies a l’interès creixent de la població en la mobilitat sostenible”. Velèctric, la fira del cotxe elèctric i híbrid de Reus, pretén donar a conèixer les possibilitats i els avenços tecnològics dels vehicles amb energies alternatives al carburant fòssil i que no emeten gasos contaminants i C02, ni sorolls mentre circulen.

La mostra comptarà també amb un espai amb tallers per als més petits i xerrades sobre mobilitat sostenible. Les marques representades seran les habituals: Toyota, Lexus, Nissan, BMW, Honda, Volkswagen, Seat, Renault, Scutum, Focus, entre altres.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: