HOSTALERIA

Torna a obrir la cafeteria de l'Hotel Gaudí

Va tancar el març de 2020, amb l'estat d'alarma per la covid-19

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 12 d'abril de 2022 a les 12:30 |
Exterior de la cafeteria de l'Hotel Gaudí de Reus, aquest dimarts | MBO
La cafeteria de l'Hotel Gaudí torna a ser oberta. Va tancar un cop es va decretar l'estat d'alarma per la covid-19, el març de 2020, i es va ordenar el confinament domiciliari. Un cop van relaxar-se algunes restriccions per frenar els contagis, l'allotjament va tornar a aixecar la persiana, però no pas el bar.

Finalment, ha estat aquesta setmana quan l'establiment torna a ser operatiu. En aquest sentit, cal recordar que l'hotel va anar alternant èpoques d'obertuta amb d'altres d'inactivitat. Va tornar a obrir el passat mes de febrer, després d'un període incert en què el negoci va arribar a posar-se a la venda. Més tard, però, la propietat va retirar l'anunci corresponent tot assegurant que la previsió de la reobertura era per al febrer d'enguany, com finalment es va confirmar. 

Cal assenyalar també que, mentre va ser tancat, el local de la cafeteria va formar part del projecte Reus espais vius que lidera de la regidoria d'Empresa i Ocupació del consistori de la capital del Baix Camp. Aquest es basa en què posa a l'abast espais físics dels ravals de Robuster i de Sant Pere per tal que emprenedors hi puguin impulsar una activitat econòmica. Per mostrar la seva disponibilitat, una colla d'artistes hi van fer intervencions als aparadors. De fet, al de la cafeteria encara hi llueix la seva. 

Reoberta la cafeteria, oberta al públic en general, l'hotel complementa la seva oferta i el tomb de ravals recupera un actiu emblemàtic. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: