1 de 10
SETMANA SANTA

Tornen els quadres riudomencs de la Passió

Un centenar i escaig de persones van participar en les set escenes evangèliques el dissabte, 9 d'abril

Un centenar de persones van participar als Quadres de la Passió de Riudoms | Cedida
per Anton Baiges Gras, Reus, Catalunya | 12 d'abril de 2022 a les 10:01 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 d'abril de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Després d’un forçat parèntesi de dos anys, el passat dissabte, abans de Rams, es van tornar a representar a Riudoms els Quadres de la Passió, una iniciativa cultural i religiosa, preàmbul de la Setmana Santa de la vila del Baix Camp.

Un centenar llarg de convilatans van interpretar set escenes evangèliques de la Passió, Crucifixió i Resurrecció de Crist en diferents espais de la vila, amb l’epicentre a la plaça de l’Església: El Diumenge de Rams, a la plaça de la Mare Cèlia; L’expulsió dels mercaders del temple, als porxos de la plaça Petita; el Sant Sopar, al portal de la casa del carrer de l’Arenal; el Bes de Judes, a la placeta de l’Absis; De Caifàs a Ponç Pilat, a l’entrada de l’Església de Sant Jaume; La Crucifixió, a l’Auditori Teatre del Casal Riudomenc, i El Sepulcre, a la Cisterna Vella.

Els Quadres de la Passió són organitzats per la regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Riudoms, amb la direcció de M. Concepció Torres Sabaté i la redacció dels textos, a càrrec de Verònica Torres, sengles iniciadores dels Quadres, amb l'ajuda de Josep Mateu. La iniciativa té el suport de la parròquia de Sant Jaume Apòstol i la Confraria de la Puríssima Sang de Riudoms.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: