OBRES I MILLORES

Una inversió de mig milió d’euros transformarà l’entorn del Carrilet

El projecte remodelarà els carrers del Canal, de Joan Ramis i de Tetuan

Una inversió de mig milió d’euros transformarà l’entorn del Carrilet | Estel Romeu
per Estel Romeu, Reus, Catalunya | 11 d'abril de 2022 a les 12:23 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 d'abril de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Una inversió de 500.000 euros transformarà els carrers del Canal, de Joan Ramis i de Tetuan al barri del Carrilet. El projecte, que ja està aprovat i a l'espera de ser publicat, suposarà una remodelació per millorar la zona sud de la ciutat i afavorir la qualitat de vida dels veïns i vianants.

Voreres més amples, menys aparcaments i més vegetació

Després de la millora de la il·luminació de l'entorn de l'estació d'autobusos, arriba la transformació urbanística de l'àmbit del Carrilet. El projecte preveu una ampliació de les voreres, que mesuraran entre 1,8 i 2,2 metres i que, actualment, tenen una amplada de 0,8 metres. La remodelació comportarà una reducció de places d'aparcament, encara que es continuaran mantenint en algun lateral del carrer, i mantindrà el carrer a dos nivells.

Els projectes ja han estat aprovats i en els pròxims dies es publicarà el perfil del contractant i la licitació del contracte d'obres. Un cop adjudicats els treballs, es compta amb un termini d'execució de sis mesos.


Durant les pròximes setmanes es publicarà el contracte per engegar el projecte 

Pel que fa a la modificació urbanística de l'entorn del Mercat del Carrilet, s'ha anunciat que en les setmanes vinents es publicarà el contracte vinculat a la redacció de l'avantprojecte. En la conferència oferta per l'alcalde Carles Pellicer el passat mes de març, ja es va anunciar que hi ha un projecte previst pel Mercat del Carrilet que inclou una oferta gastronòmica.

El president de l'associació de veïns del barri del Carrilet, Jaume Cabré, ha assegurat que aquesta transformació "s'esperava amb moltes ganes i molta necessitat perquè ja fa més d'una dècada que es va deixar interromput amb les obres del pàrquing". De fet, aquesta remodelació era una de les propostes més demandades pel barri en el procés participatiu del Carrilet fet aquest mateix any.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: