DIGUES LA TEVA

L’Institut Joan Guinjoan i Gispert agraeix els serveis de l’Àrea bàsica de salut de Riudoms

Institut Joan Guinjoan i Gispert de Riudoms | Cedida
per Institut Joan Guinjoan, Riudoms | 8 d'abril de 2022 a les 17:01 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 d'abril de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Institut Joan Guinjoan i Gispert de Riudoms agraeix, un cop més, la feina que han fet els professionals de la sanitat en la situació de pandèmia viscuda durant aquests anys. Els vol agrair, sobretot, el suport i la professionalitat amb què els han ajudat  a  tirar  endavant  la  tasca  del  seu  centre,  a  fer  complir  protocols i prendre  mesures  que,  moltes  vegades,  han  provocat  situacions  difícils  en  la comunitat educativa. També, a facilitar un clima de treball adient tant per a les famílies com per al professorat i el personal d’administració i serveis i, sobretot, per a l’alumnat del centre.
 
Així,   doncs,   donem   les   gràcies   especialment   a: Yolanda   Herranz   Pinilla (directora  de  l’ABS  Riudoms),  Montserrat  Salvadó  Gispert  (coordinadora d’Infermeria ABS Riudoms), Sara  Moroño  Garcia  (coordinadora  Covid  de referència  i  del  Programa  Salut  del  centre),  Sònia  Nadal  Ventura,  Maria  Victòria Zaplana Garcia, Sara González Garcia i Glòria Pie Rovira.
 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: