1 de 10

Surt a licitació el contracte del servei d'allotjament del Centre Social El Roser

L'equipament municipal oferirà solució a les necessitats d’allotjament temporal d’urgència i de residència temporal a persones adultes en situació d’exclusió social

Surt a licitació el contracte del servei d'allotjament del Centre Social El Roser | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 8 d'abril de 2022 a les 13:39 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 d'abril de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
S’ha publicat, aquest divendres, la licitació del contracte del servei d’allotjament al Centre Social El Roser. L’equipament municipal oferirà la solució a les necessitats d’allotjament d’urgència amb un espai d’acolliment de qualitat per garantir l’atenció social eficient.

L’Ajuntament de Reus ha anunciat al perfil del contractant la licitació del Servei Residencial d’Estada Limitada, que tindrà dues modalitats d’atenció. Comptarà amb un servei d’acolliment residencial d’urgència, per suplir la llar familiar en casos puntuals, com un incendi o un ensorrament; i el servei de residència temporal a persones adultes en situació d’exclusió social, per a persones que no disposen d’un habitatge.
 

El Centre Social El Roser comptarà amb serveis d'allotjament i manutenció, entre d'altres


L’equipament integral d’estada limitada oferirà solucions complementàries als recursos privats que ja existeixen i té l’objectiu de millorar l’atenció social i dels serveis d’allotjament. De fet, comptarà amb una capacitat per a 16 persones i els serveis de manutenció, dutxes i bugaderia, acollida i suport social.

La durada del contracte és d’un any, prorrogable a tres anys més, amb un pressupost de licitació anual de 255.855 euros. La posada en marxa del servei requerirà la contractació d’11 persones.

El servei d’allotjament completarà els serveis del Centre Social El Roser, que, a principis de gener, va posar en marxa el menjador i el rebost social que atenen persones que necessiten ajuda alimentària. També compta amb els projectes d’un servei de cafeteria i forma part del Programa de Gestió Alimentària de Reus.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: