1 de 10
PATRIMONI

Comença a Reus la campanya #VineAlsTeusMuseus

S'ofereixen, durant aquests dies de vacances escolars, portes obertes a totes les exposicions

Públic al Museu de Reus | Reus.cat
per M.B., Reus, Catalunya | 8 d'abril de 2022 a les 13:18 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 d'abril de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquesta setmana, prèvia a les vacances de Setmana Santa, el Museu de Reus i els altres 12 museus de la Xarxa territorial de Museus de les Comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre han llançat a les xarxes socials la campanya #VineAls TeusMuseusTots els plans possibles.

Es tracta d’una acció "per tal d’augmentar la notorietat dels museus de la XMTTE, per a generar visibilitat entre els públic dels diferents municipis i per a trametre els principals valors de la XMTTE: compromís amb el territori i esperit comunitari", segons s'ha apuntat aquest divendres a través d'un comunicat.

Amb les personalitats museístiques i les col·leccions tan diferents que agrupa la xarxa, "s’ha pensat en destacar tots els plans possibles, totes les descobertes" que es poden fer als 13 museus. La campanya s’està difonent per les xarxes socials aquests dies mitjançant una càpsula audiovisual on apareixen de forma ràpida diferents imatges d’obres reals dels museus de la XMTTE que il·lustren el que diu la locució subtitulada.

Algunes obres estan intervingudes de forma creativa i d’altres creen composicions entre elles. Amb motiu d’aquesta campanya, els Museus de Reus ofereixen, durant aquests dies de vacances escolars, portes obertes a totes les exposicions, tant a les temporals com a les permanents.

Es podran visitar gratuïtament el Museu d’Arqueologia Salvador Vilaseca i el d’Art i Història els dies 12, 13, 14 i 16 d’abril en el seu horari habitual.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: