TURISME

L’Estació Enològica de Reus engega una nova visita amb tast a partir de Setmana Santa

La regidora de Promoció de Ciutat, Montserrat Caelles, es mostra optimista davant les previsions de visitants els propers dies

per Estel Romeu, Reus, Catalunya | 7 d'abril de 2022 a les 11:36 |
La regidora de Promoció de Ciutat, Montserrat Caelles, es mostra optimista davant les previsions de visitants els propers dies | Cedida
L'Estació Enològica comença la temporada turística amb una nova visita, dos audiovisuals i un nou muntatge expositiu. Aquestes novetats s'emmarquen en l'oferta anunciada per Reus Promoció de cara a Setmana Santa que inclou l'ampliació d'horaris i activitats en diversos equipaments de la ciutat.

"La gent de casa nostra triarà conèixer destinacions de proximitat i per això som bastant optimistes"


Segons la regidora de Promoció de Ciutat, Montserrat Caelles, "des de la ciutat som molt optimistes amb les previsions de Setmana Santa perquè és una temporada que rebem molt públic de proximitat". Assegura que, tot i tractar-se d'una situació inestable pel que fa a possibles previsions, "creiem que la inestabilitat afecta més el públic internacional, però que la gent de casa nostra triarà conèixer destinacions de proximitat i per això som bastant optimistes".
 

Les noves visites de l'Estació Enològica mariden el vermut de Reus amb productes del territori

 

Maridatge amb quatre productes vinculats al territori: avellanes DO Reus, oli DO Siurana, vermut de Reus i vi d’una DO propera. Foto: Estel Romeu



"La casa del vermut i del vi", de l'Estació Enològica, inaugurada l'abril del 2019, ofereix visites sobre la vinculació de la ciutat amb el vermut i la història d'aquest equipament. És un edifici modernista amb valor arquitectònic, ja que va ser dissenyat per Pere Caselles, i reuneix una oferta turística tant patrimonial com enològica i, a partir d'ara, gastronòmica. Els visitants coneixeran de primera mà la història del vermut i de l'edifici mentre degusten quatre productes vinculats al territori: avellanes DO Reus, oli DO Siurana, vermut de Reus i vi d'una DO propera.

Tot això, acompanyat d'un nou muntatge expositiu i dos audiovisuals nous: "Els paisatges el vi", en què es fa un repàs de la riquesa vitivinícola del territori; i "L'Estació Enològica", en què s'aborda la història del vermut. Aquestes novetats compten amb el suport de la Diputació de Tarragona, que ha subvencionat els nous materials expositius i audiovisuals i la posada en marxa de visites guiades.

Per al període de Setmana Santa s'han ampliat horaris i activitats de diversos equipaments


Les noves visites a "La casa del vermut i del vi" s'oferiran els segons i quarts diumenges de cada mes a les 12 del migdia i tenen una durada d'una hora. Durant la Setmana Santa també es farà visita el Divendres Sant, dia 15. Tenen un preu general de 10 euros i cal fer reserva a través de la pàgina web de Reus Promoció.

Es podran continuar fent les visites habituals de manera gratuïta i en horari especial de Setmana Santa des del dimecres 13 fins al dissabte 16 d'11 del matí a 14 del migdia i de 17 a 19 de la tarda. El diumenge 17 i el dilluns 18 només estarà obert d'11 del matí a 14 del migdia.

Durant el període de Setmana Santa, altres equipaments turístics de la ciutat, com el Pavelló dels Distingits de l'Institut Pere Mata, la Ruta del Modernisme i el Punt d'Informació de visitants de la Plaça Prim també ampliaran horaris. El Gaudí Centre, a més oferirà servei de ludoteca i les activitats "Un drac de trencadís per a la meva mona de Pasqua!" i la visita guiada "Descobrim l'Antoni, del geni a la persona".
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: