SOCIETAT

Cambrils fa una enquesta a la Llosa i a les urbanitzacions de Ponent

L'objectiu és "obrir la participació" i conèixer la seva opinió, segons el consistori

per Marc Busquets Obré, Reus, Catalunya | 6 d'abril de 2022 a les 16:45 |
Una imatge del carrer de les Orquídies, a la Llosa | Google Maps
L'Ajuntament de Cambrils ha iniciat una enquesta sobre el barri de la Llosa i les urbanitzacions de Ponent per "conèixer l'opinió ciutadana sobre els aspectes més rellevants d'aquesta zona i dels serveis que s'hi presten directament, més enllà d'estadístiques genèriques que es recullen per mitjà de censos, padrons i altres registres públics disponibles", segons fonts municipals han exposat aquest dimecres.

El qüestionari, que ja s'ha començat a repartir per totes les bústies de Ponent, és obert a les persones que "viuen al barri, hi treballen o hi tenen alguna relació o interès especial i volen aportar les seves idees per millorar-lo des d'una visió compartida", s'ha apuntat en un comunicat. L'enquesta en format digital és accessible durant tot el mes d'abril a través d'aquest enllaç o d'un codi QR i es pot respondre de manera anònima amb uns quatre minuts aproximadament.

A més, es poden fer arribar consultes i opinions al correu consellbarriponent@cambrils.cat i es donarà suport presencial tots els dies de 8 del matí a 8 del vespre al centre cívic les Basses, on també es podrà respondre l'enquesta en suport paper. La regidora del barri, Yolanda Burgos, ha explicat que l'enquesta ciutadana "forma part d'un nou enfocament del Consell de Barri de Ponent més operatiu per resoldre les queixes i generar propostes de millora, com ja va exposar en l'última reunió d'aquest òrgan de participació i consulta i a l'espai Fem ràdio, fem comunitat de Ràdio Cambrils". Tot plegat, segons fonts del consistori, permetrà disposar de més informació per "prendre decisions i marcar un full de ruta per l'evolució actual i futura de la zona".

Aquesta és la primera enquesta ciutadana que es porta a terme específicament als barris de Ponent i la voluntat és donar-li continuïtat repetint-la com a mínim cada dos anys "per obtenir una fotografia de l'evolució de les necessitats i interessos del barri". L'informe dels resultats es presentarà al proper Consell de Barri i també es penjarà al portal web de l'Ajuntament de dades obertes. 
 

Cartell de l'enquesta Foto: Cambrils.cat

Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: