TURISME

El secretari d'Estat de Turisme destaca l'augment de vols programats a Reus

Fernando Valdés assegura que els fons europeus transformaran el municipi de Salou, que rebrà 6 milions d'euros

per Redacció, Tarragona | 6 d'abril de 2022 a les 16:38 |
Una imatge d'arxiu de l'Aeroport de Reus, el passat estiu | ACN
El secretari d'estat de Turisme, Fernando Valdés, ha destacat que la Costa Daurada s'està recuperant després de dos anys marcats per la pandèmia. Segons Valdés, l'increment de vols programats a l'Aeroport de Reus és un fet que ho demostra, ja que, assenyala, la capacitat programada és un 15% superior respecte a les xifres d'abans de la crisi sanitària.

"Una vegada superada la pandèmia, la gent vol viatjar i ho vol fer recuperant els destins tradicionals com Salou", ha dit. El secretari d'estat, reunit aquest dimecres amb representants del sector turístic i del Govern, ha assegurat que els 6 milions d'euros que rebrà Salou a través dels fons europeus permetran transformar el municipi.

En aquest sentit, enguany l'Aeroport de Reus compta amb 23 rutes que connectaran el territori amb Anglaterra, Gal·les, Escòcia, Irlanda, Bèlgica, Països Baixos i Polònia, així com Palma de Mallorca. El Regne Unit serà el mercat que disposarà de més rutes, més vols i més oferta de places. Concretament, 321.093 seients que s'estan oferint des de finals de març i fins a l'octubre.

Són xifres que representen més del 62% del total de l'oferta de les companyies a les instal·lacions reusenques.

En aquesta línia, cal subratllar també l'increment d'un 30% dels vols amb Irlanda respecte a l'any 2019, ja que enguany s'oferten 128.619 seients. A més, s'incrementa lleugerament l'oferta dels mercats emissors amb connexions amb Bèlgica, Països Baixos i Polònia. La recuperació dels volums previs a la pandèmia es deu al fet que companyies com Ryanair, Jet2 o TUI continuen operant des de l'aeroport de Reus, malgrat la redimensió de les operatives de Easyjet o la fallida de Thomas Cook.

L'empresariat del territori celebra que l'Aeroport de Reus recuperi el 90% de les places ofertades l'any 2019, amb més d'un milió de seients i 23 rutes que connectaran el territori amb Regne Unit, Irlanda, Bèlgica o Països Baixos.

Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: