POLÍTICA

L'Ajuntament de Montblanc ha estalviat més d'1,5 milions d'euros durant el 2021

La contenció de la despesa municipal dels últims sis mesos de l'any ha permès tancar els comptes amb superàvit

per Redacció, Tarragona | 6 d'abril de 2022 a les 13:33 |
Josep Andreu, alcalde de Montblanc. | Jonathan Oca
L'Ajuntament de Montblanc ha tancat els comptes del 2021 amb un estalvi de més d'un milió d'euros. Des del consistori argumenten que hi ha hagut una forta contenció de la despesa durant els darrers sis mesos de l'any, així com el refinançament de bona part del deute municipal.

El pagament als proveïdors, que se situava en 49,85 dies l'any 2019, s'ha reduït fins a 24,46 dies, el 2021, segons informen fonts municipals. L'alcalde de Montblanc, Josep Andreu, es mostra satisfet per l'evolució econòmica registrada al consistori. "Hem tancat l'exercici econòmic del 2021 amb molt bons resultats i, per primera vegada, ajustant-nos als terminis que marca l'administració", afirma. De cara al 2022, es treballa per incrementar els ingressos municipals.

Aquest augment d'ingressos per a l'any en curs es vol aconseguir amb el cobrament dels impostos municipals que es derivin de l'execució de les obres d'urbanització del Logis Montblanc, la nova zona industrial on el Grup Bon Preu ja ha confirmat que hi emplaçarà el nou centre logístic.

"Seran uns ingressos extres que ens donaran més oxigen per revertir la situació econòmica de l'Ajuntament que ja s’ha anat redreçant durant els darrers mesos", ha apuntat l'alcalde.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: