MÚSICA

La FiM Vila-seca 2022 presenta el cartell de concerts per hores i dies

La reserva de localitats estarà disponible a partir del 20 d'abril

per M.B., Reus, Catalunya | 6 d'abril de 2022 a les 12:59 |
Imatge de la companyia Com sona, inclosa al cartell de la FiM | Cedida
Després de presentar la programació artística de la nova edició, integrada per 37 propostes de música emergent i d'espectacles de música familiar, la FiM Vila-seca ha donat a conèixer la programació per dies. La FiM va tornar renovada el 2021, "amb la vocació de recuperar el seu espai com a aparador de la música emergent i amb la voluntat d'acollir i promoure la creació en l'àmbit de la música familiar i per a tots els públics", segons s'ha assenyalat aquest dimecres des de l'organització.

Durant els dies 6, 7 i 8 de maig, la FiM Vila-seca comptarà amb set espais de programació: el Castell de Vila-seca com a epicentre de l'activitat professional i musical, i altres espais interiors i exteriors com el parc de la Formiga, l'auditori Josep Carreras, l'auditori Malapeira i el teatre El Centru. Com a novetat, enguany s'estrena un espai singular, el magatzem Cal Perera, el darrer magatzem i trencadora d'avellanes en actiu de Vila-seca.

Les entrades als espectacles seran gratuïtes i només serà necessari realitzar reserva de localitats en els espectacles amb aforament limitat, com ara els de l'auditori Josep Carreras, auditori Malapeira, teatre El Centru i el magatzem Cal Perera. La reserva de localitats estarà disponible al web www.fim.cat a partir del 20 d'abril.

La fira també publicarà el seu spot promocional d'enguany, produït per la productora audiovisual especialitzada en continguts culturals, Clack Produccions. 
 

Cartell per dies de la fira de música Foto: Cedida

Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: