SOCIETAT

Conferència de Jordi Pigem a Reus

El 19 d'abril, a les 7 de la tarda, al Centre de Lectura

Cartell de la conferència | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 6 d'abril de 2022 a les 11:59 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 6 d'abril de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El GDI-Reus, fundat el 2019 sota el paraigua d'AUDIR, aplega a persones amb diferents creences i conviccions (des de catòlics i protestants, fins a musulmans o creients en fe bahà'i, passant per persones que reconeixen tenir una espiritualitat no religiosa i conviccions humanistes) amb la finalitat de donar visibilitat el pluralisme religiós i conviccional i a la diversitat de creences religioses i conviccions no religioses presents a la ciutat de Reus.

L'objectiu del GDI és fomentar el coneixement mutu i establir espais de diàleg i cooperació des de la perspectiva de la cultura del diàleg i la pau: "Tota persona té dret a la llibertat de pensament, de consciència i de religió", diu l'Article 18 de la Declaració Universal dels Drets Humans, dret que és defensat, de manera activa, pel GDI-Reus.

En aquesta ocasió, el GDI-Reus convida Jordi Pigem a respondre la pregunta Què aporten l'espiritualitat i les tradicions religioses al món d'avui? 

Pigem (Barcelona, 1964) és doctor en Filosofia per la Universitat de Barcelona, filòsof de la ciència i escriptor. Entre els seus llibres destaquen Àngels o robots (Viena, 2017) i Pandèmia i postveritat (Fragmenta, 2021), llibre que, des que ha sigut publicat, es troba al capdamunt de les llistes dels més venuts en la categoria de no ficció.

La cita és el 19 d'abril, a les 7 de la tarda i al Centre de Lectura de Reus. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: