1 de 10
SOCIETAT

Nou horari del Punt d'Informació i Orientació a persones refugiades de Reus

Es troba al centre cívic del Carme

Una imatge del centre cívic del Carme, de Reus | Reus.cat
per E.R., Reus, Catalunya | 5 d'abril de 2022 a les 12:38 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 d'abril de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El centre cívic del Carme reobrirà aquest dimecres, 6 d’abril, el Punt d'Informació i Orientació sobre protecció internacional (PIO), instal·lat en dependències municipals per acord de la regidoria de Participació, Bon Govern i Serveis Generals amb la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat (CCAR). El PIO és un servei d’atenció personalitzada on s’ofereix informació i orientació sobre protecció internacional i dret d’asil.

Està destinat a persones nouvingudes a Reus que siguin sol·licitants de protecció internacional, refugiades, apàtrides i denegades d'asil. El servei dona resposta a les situacions de vulnerabilitat i risc d'exclusió social en què es troben les persones refugiades i realitzar derivacions i acompanyaments als recursos socials del municipi.

El servei permet atendre tres persones o famílies cada tarda, de manera individual per part d’una tècnica del PIO. El nou horari d’atenció és els dilluns, de 10 del matí a dos quarts de 3 de la tarda; i els dimecres, de 3 a 7 de la tarda.

L’Ajuntament de Reus i la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat col·laboren de manera habitual en diferents projectes vinculats al departament municipal de Solidaritat i Cooperació. La CCAR té com a objectius la defensa del dret d’asil i els drets de les persones refugiades i immigrants, alhora que treballen per afavorir els processos d’inclusió social de les persones refugiades i immigrants a Catalunya.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: