1 de 10
OBRES I MILLORES

Comencen a instal·lar el mobiliari urbà al renovat raval de Santa Anna

Ja es poden veure els "parklets", elements de fusta amb bancs i jardineres per tal que els vianants els puguin utilitzar com terrasses

Un dels «parklets» instal·lats al renovat raval de Santa Anna | MBO
per Marc Busquets Obré, Reus, Catalunya | 5 d'abril de 2022 a les 12:16 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 d'abril de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Els operaris han començat a instal·lar els elements de mobiliari urbà al renovat raval de Santa Anna de Reus, que té l'objectiu de convertir-lo en un espai per a vianants. La primera fase de les obres contemplava diverses accions, incloses les actuals. De fet, segons el projecte, es preveia la col·locació d'elements de jardineria i parklets, que són elements de fusta amb bancs i jardineres per tal que els vianants puguin utilitzar com terrasses

Les obres per fer del raval de Santa Anna de Reus un espai per a vianants van començar la tardor de l'any passat. En un principi, es va preveure que els treballs s'allarguessin fins al passat gener, i es van adjudicar per un import de 374.650,80 euros. 

Ara farà un mes, el batlle, Carles Pellicer, i la regidora d'Urbanisme, Marina Berasategui, van anunciar l'inici dels treballs corresponents a la segona fase del projecte, que comprenen el tram del raval entre el carrer de Santa Anna i la plaça de Catalunya, a banda del carrer de Salvador Espriu. En aquest cas, s'espera que comencin a l'estiu. 

A més, l'alcalde i la regidora van comentar l'estat de les obres de la primera fase, entre el carrer de Santa Anna i la plaça de Prim. En aquest cas es va assenyalar que la previsió era enllestir-les pel 31 de març, ja que restaven pendents les tasques d'instal·lació del mobiliari urbà i dels elements d'Smart City.
 

Imatge d'un dels bancs de fusta del raval Foto: MBO


Berasategui va explicar llavors que tot plegat s'ha concebut per "donar pas als vianants, reduir la mobilitat contaminant, millorar la qualitat de vida i impulsar l'activitat econòmica i comercial de la zona". 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: