1 de 10
OCUPACIÓ

La multinacional T-Systems crearà més de 300 llocs de treball a Reus

Actualment l'empresa té 160 persones contractades a la ciutat, i vol arribar al mig miler l'any 2023

Treballadors de T-Systems a Reus | Cedida
per M.B., Reus, Catalunya | 5 d'abril de 2022 a les 11:36 |
Aquest article es va publicar originalment el 5 d'abril de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La multinacional tecnològica alemanya T-Systems ha anunciat aquest matí de dimarts la seva aposta per la ciutat de Reus amb la creació de més de 300 nous llocs de treball en els pròxims dos anys. La previsió és, en una primera fase, doblar la plantilla actual, passant de 160 a 320 treballadors durant aquest 2022, fins a arribar als 500 professionals, el 2023.

Una plantilla de mig miler de persones per al 2023L'anunci l'ha fet el vicepresident de Digital Business Applications de T-Systms Iberia, David Oliva, qui ha destacat que "des de que al 2009 vaig impulsar la creació del nostre Centre de Valor a Reus, fins avui en dia, hem confirmat que la ciutat s'ha convertit en un pol d'atracció de professionals d'alt nivell de tota Europa. A més, per a cada professional d'Europa que ve a Reus, es creen nous llocs de treball per als joves de la localitat".

L'empresa està instal·lada a Redessa Tecno i Redessa Viver, i va ser la primera tecnològica que es va instal·lar als centres d'empreses de la ciutat, concretament al situat al Camí de Valls, l'any 2009. Posteriorment, l'any 2011, amb la posada en marxa del centre d'empreses de Redessa Tecno, va ampliar els espais, ocupant uns 400 m2 del centre d'empreses del parc tecnològic i d'innovació del Tecnoparc.

Projectes vinculats a la digitalització d'empresesActualment, en les dues seus a Reus hi treballen un total de 160 professionals. La regidora d'Economia, Coneixement i Habitatge i consellera delegada de Redessa, Teresa Pallarès, ha volgut fer valer que "l'aposta de T-Systems per continuar creixent a Reus i a Redessa, referma el posicionament de la ciutat com a referent en l'àmbit de les noves tecnologies a la Catalunya Sud, des d'on continuarem treballant per captar i retenir talent al territori".

Pel que fa a l'àmbit d'activitat, els projectes que T-Systems impulsa des de les instal·lacions de Redessa estan vinculats a la salut, l'automoció, les administracions públiques i el sector financer. Amb la creació d'aquests nous llocs de treball la companyia desenvoluparà projectes vinculats a digitalització i a la incorporació d'empreses al cloud; amb actuacions per a les principals companyies d'automoció, Institucions públiques i operadors de transport públic d'arreu d'Europa. Actualment, als centres d'empreses de REDESSA hi ha més de 150 empreses instal·lades, amb prop de 1.400 professionals.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: