ENTITATS

El Centre de Lectura de Reus convoca el concurs fotogràfic #rosesCLR2022

En el marc del 75è Concurs Exposició Nacional de Roses

per M.B., Reus, Catalunya | 5 d'abril de 2022 a les 10:51 |
Façana del Centre de Lectura de Reus | Reusdigital.cat
El Centre de Lectura de Reus convoca el concurs fotogràfic #rosesCLR2022 amb motiu de la celebració del 75è Concurs Exposició Nacional de Roses, que tindrà lloc al Teatre Bartrina del 7 al 9 de maig.

L'objectiu del concurs és premiar la millor fotografia sobre roses que es pengi a l'Instagram del Centre de Lectura entre el 15 i el 30 d'abril de 2022. Per participar en el concurs cal tenir un compte a Instagram amb un perfil públic i respectar les condicions d'ús d'aquesta xarxa social.

RequisitsLes fotografies han de ser inèdites i de creació pròpia. S'acceptaran retocs fotogràfics (filtres d'Instagram) però no fotomuntatges. L'organització comprovarà el compliment d'aquest punt i desqualificarà les fotografies que no s'hi ajustin. Les fotografies s'hauran de penjar entre el 15 i el 30 d'abril tot indicant el títol de la fotografia, fent una menció al compte d'Instagram @centredelectura, i afegint-hi l'etiqueta obligatòria #rosesCLR2022. No hi ha límit en el nombre de fotografies que es poden penjar. Un jurat nomenat per l'organització decidirà la imatge guanyadora del concurs. El premi es lliurarà durant la inauguració del 75è Concurs Exposició Nacional de Roses, que tindrà lloc dissabte 7 de maig, a dos quarts d'1 del migdia, al Teatre Bartrina de Reus.

En podeu consultar les bases aquí
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: