TRANSPORT

Els autobusos de Tarragona reduiran fins a menys de la meitat el servei tant dimarts com dijous per la vaga

La distribució de les línies serà desigual al llarg del dia

per Redacció, Tarragona | 4 d'abril de 2022 a les 18:27 |
Imatge d'arxiu d'un autobús de l'EMT de Tarragona | ACN
Aquest dimarts i dijous, l'Empresa Municipal de Transports (EMT) de Tarragona veurà reduïda la seva activitat. Els treballadors estan convocats a una vaga que dona continuïtat a les reivindicacions de contractació de més personal i millors condicions laborals. El servei adaptarà els seus horaris a les freqüències de diumenge i l'oferta  d'autobusos serà inferior al 45% respecte a la d'un dia laboral ordinari.
 
El Departament d'Empresa i treball de la Generalitat de Catalunya ha establert que, amb caràcter general, els serveis mínims siguin del 33% del servei en hores vall i del 66% dels serveis en hores puntes, donant l'opció a l'empresa a establir una distribució irregular del servei de forma que, en còmput global, no superi els percentatges indicats.
 
Per aquesta raó el servei partirà de l'horari de diumenge que ja significa de partida una reducció de fins al 50% de l'oferta, a les que caldrà afegir reduccions addicionals del servei durant les franges horàries de 9 a dos quarts de dotze del matí i de set del vespre a dos quarts de nou.
 
Les línies 13 i 55 funcionaran sense haver de sol·licitar el servei a la demanda. La línia 30 deixarà de funcionar i només ho farà la 3, com a alternativa. Les línies 41 i 42 es modificaran també en motiu de la vaga. Tot i tractar-se de serveis mínims, i davant possibles incidents durant la jornada laboral, els usuaris hauran de tenir en compte que es poden produir anomalies o variacions que interfereixin en el bon funcionament dels serveis mínim decretats i modifiquin els horaris proposats.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: