ART URBÀ

L'edifici del Vapor Vell acull noves mostres artístiques del projecte Llambordes

Amb el sarcasme com a "fil conductor"

Artistes tot pintant les seves obres al Vapor Vell | Reus.cat
per E.R., Reus, Catalunya | 4 d'abril de 2022 a les 11:55 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 d'abril de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Street Gallery del Llambordes al Vapor Vell presenta, des d'aquest passat dissabte, una nova proposta amb nous artistes en la cinquena exposició que es realitza en aquest espai. Aquesta edició compta amb la participació de set nous artistes que han ompert les set finestres que ofereix l'emblemàtic edifici del Vapor Vell.

Del grup de joves artistes que hi ha al darrere de Llambordes, en aquesta edició ha estat Clàudia Lecha qui ha comissionat la intervenció i qui ha contactat amb els diferents artistes. El regidor de Salut i Ciutadania, Òscar Subirats, ha explicat que "Llambordes té per objectiu la promoció de l'art urbà entre els i les joves i també apropar-lo al públic general. Aquest espai ens permet fer dues edicions anuals de l'Street Gallery i això ens permet anar donant oportunitats a artistes diferents".

El fil conductor d'aquesta edició ha estat el sarcasme i una crítica a diferents conductes socials establertes. Les obres "pretenen obrir la ment de la gent que les miri i provocar una reflexió sobre l'entorn i també una instrospecció", segons els artistes. "L'Street Gallery és l'activitat més identificativa del programa Llambordes. S'ha realitzat de forma ininterrompuda durant els 5 anys de vida d'aquest projecte que va començar, amb tres edicions, al carrer de Pere Òdena", ha recordat el regidor.

Clàudia Lecha, la comissària, actualment viu a Reus i ha participat en diferents ocasions al Llambordes: un cop en aquesta mateixa galeria i també fent una intervenció als vidres del Casal de Joves, una acció que es va fer al voltant del dia 25 de novembre de 2020, el Dia contra la Violència Masclista.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: