1 de 10
SETMANA SANTA

Setmana Santa 2022: actes del Diumenge de Rams

Confecció artesanal d'una palma | ND
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 10 d'abril de 2022 a les 08:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 d'abril de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
10 d’abril, DIUMENGE DE RAMS

A l’interior de la Prioral de Sant Pere, exposició fins al Dimecres Sant, del Misteri de l’Ecce Homo, obra de l’escultor Joan Rebull i Torroja de 1950.

- A les 12:30h. Ofrena del clavell al Crist de la Primera Caiguda a la parròquia de Sant Josep Obrer, organitzada per la Germandat de Sant Josep Obrer.

- 17:30h. Trasllat, organitzat per l’Arxiconfraria del Sant Crist de la Creu, de la venerada imatge del Sant Crist de la Creu. al jardí de les Germanetes dels Pobres. Els portadors de l’estendard seran la Sra. Mª Josepa Pintaluba Duch i les cordonistes la Sra. Roser Rovira Serro i la Sra. Adelaida Jofré Duch. Acompanyada per la Confraria de Sant Josep i Sant Jaume amb la Creu dels Improperis, els Armats de la R.C.P.S. de N.S.J. i la banda de cornetes i tambors Rosa de Reus, per tal de dur a terme un Viacrucis. En acabar l’acte, la imatge del Sant Crist serà retornada a la parròquia de Sant Joan Baptista. 

- 19:00h. A la Parròquia de Crist Rei, Viacrucis per l’interior del Temple i oferiment del Ciri Pasqual a la Parròquia per part de la Confraria de Jesús de l’Amargura. 19:00h. A la parròquia de Sant Francesc d’Assís, solemne missa de la Confraria de Nostre Pare Jesús del Calvari amb l’ofrena del Ciri Pasqual. Posteriorment presentació del cartell de la Processó del Silenci
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: