1 de 10
POLÍTICA

Satisfacció a Reus per l'acord sobre la ubicació de l'estació intermodal

Pellicer assenyala que s'ha "desencallat un projecte estratègic i de futur"

Una imatge de la reunió d'aquest divendres en què s'ha tractat el futur de l'estació | Reus.cat
per M.B., Reus, Catalunya | 1 d'abril de 2022 a les 17:26 |
Aquest article es va publicar originalment el 1 d'abril de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'anunci sobre l'estació intermodal del Camp fet públic aquest migdia de divendres s'ha valorat de manera "molt positiva" des de Reus. Des del consistori s'ha manifestat que l'acord per la ubicació i altres detalls de l'equipament "és fruit del consens entre els municipis i administracions, però també és resultat del treball conjunt, la col·laboració i el consens municipal, en el marc de la comissió d’infraestructures integrada pel govern de Reus i el grup municipal del PSC".

En aquesta línia, el batlle, Carles Pellicer, ha dit que “la solució consensuada respon al doble objectiu perseguit des de l’Ajuntament de Reus: la defensa dels interessos de la ciutat i la defensa dels interessos de l’àrea metropolitana; i això passa per la intermodalitat i la connexió amb l’aeroport. Avui és un dia històric, perquè hem desencallat un projecte estratègic i de futur, que aportarà qualitat de vida a la ciutadania i impulsarà l’economia de Reus i del conjunt del territori”.

Al seu torn, la regidora d'Urbanisme i Mobilitat, Marina Berasategui, ha comentat que “hem demostrat que quan el territori s’uneix, i té clara la seva vocació metropolitana, és capaç de desencallar un projecte que portava molt de temps aturat. I ho hem fet reforçant el principal valor que té la infraestructura: la proximitat i la màxima intermodalitat possible.”

Finalment, i com a portaveu del grup municipal el PSC, Andreu Martín ha subratllat que "hem treballat perquè el debat i el discurs no posés en risc la implantació d’aquesta estació. L’important és que el territori disposi d’una bona connexió entre sí i amb l’aeroport de Reus, més enllà de la ubicació exacte d’aquesta infraestructura. Hem de seguir treballant conjuntament perquè es materialitzi l’estació intermodal, que serà tan útil per la ciutat i per l’aeroport”.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: