MÚSICA

El Casal de Joves la Palma, una «escola de rock»

S'hi ha fet un taller musical el resultat del qual es presenta dissabte en concert

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 1 d'abril de 2022 a les 10:05 |
Imatge de canalla en una de les sessions musicals | Reus.cat
Aquest passat mes de març, el Casal de Joves la Palma de Reus ha programat una nova activitat amb el nom de Taller de Rock. Aquesta activitat cridava a tot de joves que tinguessin un coneixement bàsic d’algun dels instruments clàssics del rock: bateria, instruments de vent, guitarra i baix, teclats o bé la veu.

Des del primer dia, s’han creat tres grups diferents que han estat preparant i assajant quatre cançons clàssiques del rock. Finalment aquesta feina veurà la llum aquest pròxim dissabte dia 2 d’abril, a la plaça de Farinera, a partir de les 6 de la tarda en un concert en el qual es tocaran clàssics d’aquest gènere.

Òscar Subirats, regidor de Salut i Ciutadania, ha explicat que "l'objectiu del taller no és tant que els i les joves aprenguin a tocar un instrument, per això s’anima a fer formacions a les diferents escoles de música de la ciutat, sinó a aprendre a tocar en grup i a promocionar la creació de bandes musicals entre joves i també fomentar la visibilització del seu talent entre tota la població". 

Les tarifes dels bucs d'assaig són, per una hora 10 euros, i per 10 hores 80; disposar per un estudi d'enregistrament té un preu de 25 euros l'hora (amb descompte de la Targeta Jove d'un -30%). En el cas de grups musicals, per tal d'obtenir descomptes amb la Targeta jove, caldrà que el 50% del grup la tingui.

L'horari d'atenció al públic és, de dilluns a divendres de 7 de la tarda a 9 del vespre. El telèfon és el 977 010 268 i el correu, bucscjreus@gmail.com.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: