1 de 10
SEGURETAT CIUTADANA

S'engega el cicle de xerrades amb consells d'autoprotecció en cas d'emergència

Tindran lloc als centres cívics, fins al juny

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 1 d'abril de 2022 a les 00:00 |
Aquest article es va publicar originalment el 1 d'abril de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La regidora de Seguretat, Convivència i Civisme, Dolors Vázquez, ha assistit aquest passat dijous a la primera xerrada del cicle organitzat pel departament d'Emergències i Protecció Civil de l’Ajuntament de Reus per informar la ciutadania sobre la planificació de les emergències (inundacions, nevades, risc químic) i donar consells d'autoprotecció.

Les xerrades se celebraran fins al mes de juny ens els diferents centres cívics de la ciutat. El cicle s’emmarca en el pla de difusió de la regidoria de Seguretat, Convivència i Civisme, orientat a donar a conèixer a la ciutadania el Document Únic de Protecció Civil Municipal de Reus (DUPROCIM), aprovat pel ple i homologat per la la Comissió Plenària de Protecció Civil de Catalunya.

L’Ajuntament de Reus ha editat una guia amb consells d’autoprotecció sobre què cal fer en cas d’emergència, d’acord a les recomanacions de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya. Aquesta guia està penjada en format pdf al web municipal. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: