EQUIPAMENTS

L’Ajuntament de Vila-seca presenta el nou Celler

Dissabte dia 2 d’abril comencen les jornades de portes obertes a la població

per Redacció, Tarragona | 31 de març de 2022 a les 16:48 |
L'interior del celler de Vila-seca | Ajuntament de Vila-seca
Aquest dijous al matí, l’alcalde de Vila-seca, Pere Segura, i la regidora de cultura, Manuela Moya, han presentat en roda de premsa el nou equipament municipal Celler de Vila-seca. Cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) i l’Ajuntament de Vila-seca, l’antic Celler Noucentista de la Cooperativa ha estat restaurat i rehabilitat per tal de convertir-se en un edifici multifuncional, cultural i museístic.

Després de 20 mesos de treballs, l’obra final posa en valor sobretot l’espai arquitectònic de la nau principal i obre la façana posterior a un entorn enjardinat a través d’una caixa escènica vidriada, semitransparent, que connecta amb el Castell de Vila-seca i que conforma el nou Parc Cultural de Vila-seca.

L’equipament cultural consta d’un espai escènic amb capacitat per a 517 espectadors asseguts i prop d’un miler dempeus, un espai annex auxiliar per oficines, serveis i una caixa escènica fàcilment maniobrable. La superfície total del conjunt on s’ha actuat és de 3.150 metres quadrats i el pressupost de tota l’actuació és de 8 milions d’euros.

El Celler de Vila-seca, construït l’any 1920 per l’arquitecte Pere Domènech i Roura, té la consideració de Bé Cultural d’Interès Local. Amb la rehabilitació s'hi esperen actuacions teatrals, projeccions de cinema, espectacles, conferències i altres celebracions. A partir del dia 2 d’abril començaran les Jornades de Portes Obertes al Celler. La reserva per a les visites ja es pot fer per telèfon, al correu electrònic o presencialment.
 

La platea del Celler de Vila-seca. Foto: Ajuntament de Vila-seca

Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: