LLEURE

Obert el primer laberint infantil de Reus

Aquesta àrea de jocs, situada al parc de Sant Jordi, era un dels projectes dels pressupostos participatius

per Estel Romeu, Reus, Catalunya | 31 de març de 2022 a les 10:59 |
Obert el primer laberint infantil de la ciutat de Reus | Estel Romeu
El primer laberint de la ciutat de Reus ja és obert a la mainada. La nova àrea de jocs infantil, situada al parc de Sant Jordi, és una de les propostes dels pressupostos participatius que s'ha tirat endavant. 

Un element de joc intergeneracional i integrador

Es tracta d'un element de joc pensat per adaptar-se als nens i nenes de totes les edats i capacitats. Està construït de manera que permet el joc intergeneracional, és a dir, que els infants poden anar acompanyats i els adults poden participar en el joc.
 

El laberint infantil ja està obert a la ciutadania Foto: Estel RomeuA més, no té punts cecs i garanteix una visibilitat total, així que la mainada també pot jugar sola amb seguretat. Segons la regidora de Participació, Bon Govern i Serveis Generals, Montserrat Flores, el laberint "s'inclou en la línia de l'urbanisme feminista, que es basa en conceptes com la seguretat i la inclusió".

Un cost de 24.000 euros, part dels Pressupostos Participatius 2019


El consistori ha fet actuacions en diverses zones de joc, com el parc de Lluïs Buñuel, el de Tirant Lo Blanc o el de Salvador Lleida, en què es renovaran els elements de joc. El parc de Sant Jordi ja comptava amb altres espais de joc, amb elements de joc tradicionals, i el laberint infantil els complementarà.

El laberint infantil va ser una proposta d'Alejandro Rebollo i ha estat dissenyat pels arquitectes Anna Castellà i Alberto Espinosa, i executat per les Brigades Municipals. El projecte ha tingut un cost de 24.058 euros i s’ha instal·lat en una àrea d’uns 780 metres quadrats.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: