1 de 10
ESPORT INCLUSIU

Promouen un projecte d'esport inclusiu amb un equip d'hoquei adaptat «floorball»

A Vila-seca, per un acord entre el consistori, el club local i un institut de Tarragona

L'acord s'ha signat a tres bandes | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 30 de març de 2022 a les 15:59 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 de març de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest matí de dimecres s’ha signat el conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Vila-seca, el Club Hoquei Vila-seca i l’Institut Cal·lípolis de Tarragona, pel qual es desenvoluparà un projecte inclusiu per a alumnes de l’Itinerari Formatiu Específic (IFE) mitjançant la creació d’un equip d’hoquei adaptat floorball.

En aquest pla hi prendran part vint alumnes de 2n i 3r i tres professors del cicle acompanyats per dos monitors del Club Hoquei Vila-seca. La signatura ha anat a càrrec de Pere Segura, alcalde de Vila-seca; Mari Pau Garcia, directora de l’Institut Cal·lípolis; i Jesús Redón, president del Club Hoquei Vila-seca.

Aquest acord de col·laboració, que forma part dels objectius inclosos en el Pla Estratègic de l’Esport de Vila-seca 2021-2025 i en el programa Suma’t a l’Okei del Club Hoquei Vila-seca, tindrà una durada de quatre anys (fins al curs 2024/ 2025) i permetrà visibilitzar les denominades capacitats diferents “invisibles” (dèficit d’atenció, impulsivitat, hiperactivitat, trastorns de l’espectre autista...) i promoure que aquelles persones que les pateixen tinguin diferents espais segurs per tal de poder realitzar la pràctica de l’esport i assolir l’autonomia personal de cara al seu futur professional.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: