1 de 10
MEDI AMBIENT

Comercial Valira, Òptica Creu Blanca i Em fa el pes reben els Premis pel Medi Ambient Ciutat de Reus

Dotats amb un xec de 2.000 euros per a cadascun dels guanyadors

Imatge de grup dels premiats | Reus.cat
per E.R., Reus, Catalunya | 30 de març de 2022 a les 12:36 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 de març de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La 1a Edició dels Premis pel Medi Ambient Ciutat de Reus ha lliurat els xecs i els diplomes a les empreses distingides aquest dijous 31 de març a l'Ajuntament.

Les empreses guardonades han estat Comercial Valira, com a gran empresa; Òptica La Creu Blanca, com a petita i mitjana empresa; i Em fa el pes, com a microempresa. També s'han atorgat tres accèssits a les mateixes categories a Elring Klinger, Porta Sistemas i Daffos Orgànica.

Xec amb una dotació econòmica de 2.000 euros

Els Premis Cambra van incorporar en l'edició d'enguany els Premis pel Medi Ambient Ciutat de Reus amb l'objectiu de reconèixer públicament les millors pràctiques mediambientals per part de les empreses adherides al Pacte pel Medi Ambient de Reus. Tot i que el lliurament oficial de guardons ja es va celebrar en la gala dels Premis Cambra, ara s'ha fet el lliurament de xecs, amb una dotació econòmica de 2.000 euros, a les empreses reconegudes.

El regidor de Recursos Humans i Medi Ambient, Daniel Rubio, ha remarcat la importància de les polítiques mediambientals que "tenen una incidència transversal també en el sector empresarial en àmbits com l'economia circular, la reducció de residus, la reutilització de matèries primeres, l'eficiència energètica o la reducció de gasos d'efecte hivernacle".

A més, Rubio ha assegurat que "les empreses del futur seran cada cop més verdes o no seran". Els premis reconeixen la implantació de bones pràctiques que s'hagin incorporat en el període 2020-2021 i que comportin reduir de forma activa l'impacte ambiental negatiu dels seus processos, productes i serveis.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: