PATRIMONI

La Casa Navàs recull el modernisme del sud de Catalunya en un nou llibre

És una guia amb gairebé set-centes referències per conèixer el patrimoni modernista del territori

per E.R., Reus, Catalunya | 29 de març de 2022 a les 16:30 |
La Casa Navàs recull el modernisme del sud de Catalunya en un nou llibre | Cedida
A les portes de Sant Jordi, la Casa Navàs presenta el llibre Casa Navàs i el modernisme del sud de Catalunya, una guia per conèixer el patrimoni modernista de les comarques de Tarragona. Es tracta d'un inventari amb unes set-centes referències de l'arquitectura modernista que vol fer valer el patrimoni del Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre.

El llibre està estructurat per comarques i mostra les edificacions de finals del segle XIX i principis del XX d'un centenar de municipis del sud de Catalunya. El volum ja està disponible a les llibres i compta amb un treball fotogràfic inèdit.

Amb la participació de fotògrafs de la demarcació

Casa Navàs i el modernisme del sud de Catalunya es presentarà el pròxim mes d'abril i continua la línia del llibre publicat el 2021, Casa Navàs i el modernisme de tota la província. Aquesta vegada, s'amplia el contingut ja presentat amb una edició de gran format i un apartat fotogràfic ampliat, ja que s'ha comptat amb la participació d'un grup de fotògrafs de la demarcació. Al llibre també s'hi troben infografies per representar mapes de la demarcació i on se situa cada edifici.

El llibre recull, en més de 500 pàgines, gairebé set-centes referències d'edificis i obres del Baix Camp, l'Alt Camp, el Baix Ebre, el Baix Penedès, la Conca de Barberà, el Montsià, el Priorat, la Ribera d'Ebre, el Tarragonès i la Terra Alta. Són obres que pertanyen, entre d'altres, a Antoni Gaudí, Lluís Domènech i Montaner, Josep Maria Jujol o Cèsar Martinell.

L'arquitecte tècnic Josep Maria Buqueras ha coordinat aquesta obra, sorgida de la mà de la propietat de la Casa Navàs, Xavier Martínez i Serra, i ha estat editat per SETIER i distribuït Triangle Books.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: