OBRES I MILLORES

Liciten les obres d'una nova illa de nínxols al cementiri de Reus

Una imatge del cementiri de Reus | Reus.cat
per E.R., Reus, Catalunya | 29 de març de 2022 a les 10:56 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 de març de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Reus Serveis Municipals ha publicat l'anunci de licitació de les obres de construcció d'una nova illa de nínxols al Cementiri General de Reus, una obra que anirà a càrrec dels Serveis Funeraris Reus i Baix Camp i que contribuirà a cobrir la demanda prevista pels propers anys.

Es tracta d'una nova illa ubicada al sector 2 de la zona nord del cementiri, per sobre de les dues noves illes construïdes l'any 2014 en les que s'hi van crear 240 noves sepultures. En aquest cas, se'n crearan 248 de noves. La licitació d'aquest projecte constructiu té com a data final per rebre ofertes el proper dia 20 del mes d'abril i planteja un termini d'execució d'un mes i mig a partit de l'inici d'obres.

La millora d'aquesta termini constitueix un dels apartats que es tindran en compte en el procés de valoració de propostes en el cas que es pugui millorar. El pressupost base de licitació és de 187.681.374,95 (IVA inclòs). El conjunt tindrà unes dimensions de 33,3 metres de llargària, 6,3 metres d’amplària i 3,9 d’alçada i la superfície on s’actuarà abasta 210 metres quadrats. Actualment, el Cementiri General de Reus compta amb prop de 14.000 sepultures entre panteons, capelles, tombes i nínxols.

La regidora responsable dels Serveis Funeraris Reus i Baix Camp, Montserrat Flores, ha manifestat que "des de l'empresa pública treballem amb previsió i ens avancem a les necessitats futures, donant resposta a la demanda prevista pels propers anys i per garantir el servei públic".
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: