1 de 10
FORMACIÓ

Reus organitza una jornada per posar en marxa el Consell de la Formació Professional

Dijous 20 de març, a firaReus

Exterior de firaReus, on es fa la jornada | Reus.cat
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 29 de març de 2022 a les 08:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 de març de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Ajuntament de Reus ha organitzat, el proper dijous 30 de març, una jornada que marcarà el punt de partida del procés de constitució del Consell de la Formació Professional a la ciutat. El Consell de la Formació Professional de Reus l’impulsen conjuntament, la regidoria d’Educació i la Regidoria d’Empresa i Ocupació, en aquest cas a través del Mas Carandell.

Serà, segons s'ha exposat aquest dilluns, "un ens de consens i participació educativa, social i econòmica, que té l’objectiu de millorar la formació professional, tenint en consideració les necessitats i punts de vista dels agents implicats en la formació professional".

El Consell serà "l'espai formal per planificar i establir l'oferta d’FP a la ciutat, adequada a les demandes de les empreses del territori, a la realitat de la població activa i a les necessitats de les persones". La voluntat és que s'hi englobi la formació inicial o reglada, la formació per a l’ocupació de persones aturades, la formació continuada i l’orientació professional.

En el decurs de la jornada es presentaran les principals conclusions de la diagnosi sobre l'FP encarregada per l’Ajuntament de Reus i es portarà a terme una taula rodona sota el títol Com treballar la Formació Professional des del territori”.

La jornada tindrà lloc el 30 de març a firaReus. Per assistir-hi caldrà fer inscripció prèvia aquí.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: