FORMACIÓ

Reus organitza una jornada per posar en marxa el Consell de la Formació Professional

Dijous 20 de març, a firaReus

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 29 de març de 2022 a les 08:00 |
Exterior de firaReus, on es fa la jornada | Reus.cat
L’Ajuntament de Reus ha organitzat, el proper dijous 30 de març, una jornada que marcarà el punt de partida del procés de constitució del Consell de la Formació Professional a la ciutat. El Consell de la Formació Professional de Reus l’impulsen conjuntament, la regidoria d’Educació i la Regidoria d’Empresa i Ocupació, en aquest cas a través del Mas Carandell.

Serà, segons s'ha exposat aquest dilluns, "un ens de consens i participació educativa, social i econòmica, que té l’objectiu de millorar la formació professional, tenint en consideració les necessitats i punts de vista dels agents implicats en la formació professional".

El Consell serà "l'espai formal per planificar i establir l'oferta d’FP a la ciutat, adequada a les demandes de les empreses del territori, a la realitat de la població activa i a les necessitats de les persones". La voluntat és que s'hi englobi la formació inicial o reglada, la formació per a l’ocupació de persones aturades, la formació continuada i l’orientació professional.

En el decurs de la jornada es presentaran les principals conclusions de la diagnosi sobre l'FP encarregada per l’Ajuntament de Reus i es portarà a terme una taula rodona sota el títol Com treballar la Formació Professional des del territori”.

La jornada tindrà lloc el 30 de març a firaReus. Per assistir-hi caldrà fer inscripció prèvia aquí.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: