1 de 10
SOLIDARITAT

El Pallol fa una campanya de donació i ajuda per a Ucraïna

L'eix comercial recull menjar i medicaments, entre altres, i Open Europe coordina els enviaments

Donacions rebudes al magatzem d'Open Europe, a Reus | Cedida
per M.B., Reus, Catalunya | 28 de març de 2022 a les 11:08 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 28 de març de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Davant l'emergència que viu la població d'Ucraïna, el Passeig Comercial El Pallol ha activat una campanya de recollida de productes de primera necessitat per ajudar a la població afectada per la crisi al país.

Les 24 hores del diaL'eix comercial ha posat a la disposició dels seus clients un punt de recollida en la planta baixa del recinte, disponible les 24 hores del dia. Segons s'ha assenyalat en un comunicat, aquest dilluns, ja s'ha recollit un gran volum de roba fins al moment.

Ara s'assenyala com a prioritària la donació d'aliments que puguin conservar-se per llargs períodes de temps i productes de farmàcia i d'higiene personal, especialment per a dones i nens, davant la dificultat d'obtenir aquest tipus d'articles a Ucraïna.

Open Europe coordina els enviamentsDes de l'inici de la campanya més de 300 reusencs han mostrat el seu suport i han contribuït a omplir els dos contenidors preparats per a la col·lecta. Un equip de voluntaris treballa a l'interior del magatzem per classificar les donacions per categories, etiquetant en castellà i ucraïnès.

Per poder portar els productes fins a Ucraïna, l'entitat cultural sense ànim de lucre Open Europe, amb seu a Reus, coordina els enviaments, els vehicles i l'acolliment de refugiats, i condueix cap al país una vegada a la setmana des de Reus. A part de la recollida de productes, El Pallol ha fet difusió d'altres canals de suport per a magnificar l'ajuda al poble ucraïnès com, per exemple, les donacions bancàries que aniran destinades a les iniciatives de suport impulsades per l'associació Open Europe Reus, al número de compte ES55 0081 1737 6900 0124 0729. 

A banda, s'ha habilitat un formulari per a qui pugui acollir un afectat per la crisi. Contacteu amb Open Europe a través del correu solidaritat@openeurope.es o del telèfon 655 649 669. 

 
Participació