1 de 10
AJUTS I SUBVENCIONS

La Diputació incrementa amb 23 milions la dotació de les subvencions per a ocupació i habitatge

També s'hi inclou ajuts en les línies d'acció social, salut pública, cultura o medi ambient

Una imatge del ple de la Diputació | Cedida
per ReusDigital, 25 de març de 2022 a les 13:06 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 de març de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El ple de la Diputació de Tarragona d'aquest divendres ha aprovat una nova modificació de crèdit del pressupost de la corporació per a aquest any 2022 per un import de 27 milions d'euros, dels quals 23 es destinaran a impulsar les diferents línies de subvencions per concurrència per a enguany destinades a ens locals i ciutadania.

Aquesta xifra se suma als més de 52 milions que el pressupost inicial de la Diputació ja preveia per aquestes línies de subvenció, de manera que el pressupost total destinat a ens locals i ciutadania en subvencions per concurrència és de 75 milions.

Ocupació, sostenibilitat, acció socialLes diferents línies d'ajuts que es posaran en marxa a la Diputació incideixen en àmbits tan diversos com el foment de l'ocupació, la sostenibilitat, l'acció social, impuls de la producció i la difusió cultural o l'habitatge municipal, entre d'altres.

Les unes i les altres es presentaran als alcaldes i alcaldesses en dos actes que tindran lloc el dia 5 d'abril a l'auditori Felip Pedrell de Tortosa, per als ajuntaments de les Terres de l'Ebre, i el dia 7 d'abril a l'auditori Diputació, a Tarragona, per als consistoris del Camp de Tarragona i del Baix Penedès.

4 milions per a carreteresPer a la presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó, "aquesta operació permet incidir en aspectes que són clau per a la recuperació econòmica als nostres pobles i ciutats, i en aquest sentit prioritzem aspectes com l'ocupació i la dinamització de l'activitat productiva en diferents àmbits, alhora que continuem millorant serveis i equipaments per a la ciutadania i avancem en la lluita contra el despoblament a les zones rurals".

La modificació de crèdit aprovada també inclou una incorporació de 4 milions per a diferents actuacions de condicionament de carreteres i reforçament de ferm, entre altres àmbits d'actuació.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: