1 de 10
OBRES I MILLORES

L'Ajuntament impulsa millores de l'enllumenat en diversos punts de la ciutat

Amb un valor de 356.000 euros, es faran actuacions en la substitució de l'enllumenat i en l'aplicació de tecnologia LED

Les actuacions s'han projectat des de les regidories d’Urbanisme i Mobilitat i Desenvolupament Urbà i Via Pública | Reus Digital
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 25 de març de 2022 a les 12:05 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 de març de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Reus impulsa 10 paquets d'accions amb intervencions de millora de l'enllumenat públic en diversos punts de la ciutat. Amb un pressupost de més de 356.000 euros, les actuacions se centraran en la millora i substitució de l'enllumenat en punts determinats en resposta a la percepció ciutadana de la il·luminació i seguretat dels carrers.


Els projectes consisteixen en la millora de l'enllumenat i el nivell lumínic o la substitució dels suports d'enllumenat i quadres de llum


Els projectes en execució dins d'aquests 10 paquets consisteixen en la renovació de 185 suports d'enllumenat, la millora de l'enllumenat del passatge Mare Molas i el carrer Joan Bertran amb tecnologia led i la millora del nivell lumínic de l'entorn de l'estació d'autobusos.

El projecte pendent de contractar fa referència a la instal·lació de nou enllumenat al carrer de l'Hospitalera. Pel que fa a projectes pendents de redactar, hi trobem a substitució de l'enllumenat de tecnologia led a part del carrer de Jaume I i del carrer de Sant Joan i el tram entre l'avinguda de Pere el Cerimoniós i el Mercat del Carrilet i la substitució d'enllumenat i quadre de llums als carrers de Sant Elies, Santa Teresa, dels Recs, del Boule i de la Lleona i a l'avinguda del Dr. Vila-seca. A més de la millora de l'enllumenat al carrer de Poboleda i la renovació de suports de l'enllumenat en diversos punts de la ciutat.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: