1 de 10
ART URBÀ

Oberta una nova convocatòria del Concurs de pintades horitzontals

En aquesta edició s’intervindrà als patis de les escoles Isabel Besora, Prat de la Riba i Dr. Alberich i Casas

Reoberta la convocatòria del Concurs de pintades hortizontals | Cedida
per E.R., Reus, Catalunya | 25 de març de 2022 a les 11:24 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 de març de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Reoberta la convocatòria per participar en el Concurs de pintades horitzontals, en aquesta edició, per decorar els patis dels centres educatius de la ciutat. La regidoria de Salut i Ciutadania ha engegat la tercera edició del Concurs, promogut des del projecte Llambordes, destinat a qualsevol persona o parella d’entre 18 i 40 anys.

El concurs de pintades horitzontals està integrat en el projecte Llambordes, que engloba diverses actuacions artístiques en espais oberts o al carrer creades per joves reusencs. Amb aquest concurs concret es va voler impulsar la creació de pintades de gran format i en horitzontal, enguany, amb col·laboració de la regidoria d’Educació.

Les propostes poden ser d'estil lliure i s'han de presentar en un termini de 20 dies hàbils


En altres edicions es van pintar les pistes esportives dels patis de les escoles, en aquesta s’intervindrà a l’Escola Isabel Besora, l’Escola Prat de la Riba i l’Escola Dr. Alberich i Casas. Les propostes s’hauran de presentar a través de la web joventutreus.cat i s’hauran d’adaptar a qualsevol de les tres pistes esportives del concurs.

Les idees proposades són d’estil i temàtica lliure, sempre que no continguin continguts obscens o que puguin atemptar contra la dignitat de les persones. Els projectes es podran presentar a partir de 20 dies hàbils des d’aquest divendres 25 de març.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: