1 de 10
SALUT

El Sant Joan amplia l’horari de visita als ingressats i manté la presència d’un sol acompanyant

Una imatge d'arxiu de l'accés al centre reusenc | Reusdigital.cat
per M.A., Reus, Catalunya | 25 de març de 2022 a les 10:47 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 de març de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Hospital Sant Joan de Reus amplia l’horari de visita als pacients ingressats i en endavant es permetrà la presència d’un sol acompanyant, sempre el mateix, entre les 12 del migdia i les 8 del migdia a les àrees d’hospitalització no Covid i entre dos quarts de 3 i dos quarts de 4 de la tarda a l’àrea de pacients amb aïllament per Covid-19.

En la zona de pacients amb Covid també es contempla, amb autorització de l’equip assistencial, el confinament de l’acompanyant a la mateixa habitació amb el pacient.

Els horaris específicsA la Unitat de Cures Intensives, es permet la presència d’un acompanyant de 2 del migdia a 8 del vespre a la zona no Covid i de 2 del migdia a 3 de la tarda a la zona amb pacients en aïllament per Covid.

A l'àrea de Pediatria i Obstetrícia, es permet la presència d’un acompanyant durant les 24 hores del dia.

Finalment, al servei d’Urgències, qualsevol visita ha d’estar prèviament autoritzada per l’equip assistencial.

Així mateix, es mantenen les mesures de prevenció establertes per a la circulació de persones com un circuit d’entrada i un altre de sortida amb indicadors al terra, cintes de separació i dispensadors de gel hidroalcohòlic a totes les portes d’entrada i als accessos a les diferents àrees i l’obligatorietat d’utilitzar la mascareta quirúrgica a tot el recinte hospitalari.

Es recomana anar al centre només si és necessari i sempre dins els horaris establerts.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: