1 de 10
comunicació

Els 6ns Premis de Periodisme Jove Joan Marc Salvat allarguen el termini d’entrega de treballs fins al 10 d’abril

Els convoquen Reusdigital.cat i LANOVA Ràdio de Reus

Joan Marc Salvat i Xavier Joanpere | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 23 de març de 2022 a les 12:07 |
Aquest article es va publicar originalment el 23 de març de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Els mitjans de comunicació Reusdigital.cat i LANOVA Ràdio de Reus convoquen la sisena edició dels Premis de Periodisme Jove Joan Marc Salvat, en memòria del periodista Joan Marc Salvat (1988-2015). Amb aquest guardó es vol reconèixer la trajectòria de joves periodistes compromesos amb la professió, l’honestedat, el compliment del codi deontològic, la capacitat d’iniciativa i l’emprenedoria en el món de la comunicació.

RequisitsEls joves que vulguin participar-hi han de tenir fins a 27 anys i residir al Camp de Tarragona o a les Terres de l’Ebre. Es poden presentar tant treballs inèdits com publicats en algun mitjà de comunicació, sempre i quan s’hagin realitzat entre l’1 de novembre de 2020 i el 30 de novembre de 2021, i la seva temàtica estigui relacionada amb la demarcació tarragonina. Si és el cas, caldrà especificar on i quan s’ha publicat el treball, i l’enllaç corresponent si es troba penjat a la xarxa.

S’acceptaran obres ja siguin de l’àmbit de la premsa escrita o digital, de la ràdio, de la televisió i del fotoperiodisme, encara que també hi ha l’opció de presentar una trajectòria professional, de la qual es valoraran els mèrits aconseguits. Les persones interessades a prendre part en el Premi, o els seus promotors, han de presentar els seus treballs, abans de diumenge 10 d’abril, a l’Ajuntament de la Selva del Camp (plaça Major 4, 43470) o al correu electrònic premsa@laselvadelcamp.cat.

Jurat i veredictePosteriorment, el jurat, en analitzar els treballs presentats, tindrà en compte l’especificació periodística, la capacitat divulgadora o innovadora, el contingut científic, històric, i el nivell de qualitat de cada obra o conjunt d’obres a valorar de cada autor.

El veredicte es farà públic en el marc de l’acte de lliurament dels premis que tindrà lloc el mes d’abril de 2022, al Castell de Paborde de la Selva del Camp.

PremisD’entre tots els treballs presentats, el jurat concedirà el primer premi dotat amb 900 euros; i el segon, valorat en 700.

A banda, el guanyador del Premi a la trajectòria rebrà 900 euros i es reconeixerà el millor treball d’un estudiant universitari amb el Premi Òmnium Cultural Baix Camp, que reconeixerà la feina feta per un alumne que cursi estudis relacionats amb el Periodisme i la Comunicació, i que consisteix en 350 euros per a destinar en material informàtic.

Premi de Periodisme Xavier Joanpere OlivéParal·lelament, i en el marc d’aquests guardons, es convoca el segon Premi de Periodisme Xavier Joanpere Olivé, valorat en 900 euros, adreçat a aquells treballs periodístics de temàtica social, o que s’englobin dins els camps de la cooperació, la llibertat dels pobles i el respecte cap a la terra i el medi ambient.

Els participants podran adreçar els seus treballs a aquesta categoria específica, o bé el jurat es reserva el dret d’incloure en aquest apartat aquelles obres que tractin els temes esmentats.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: