1 de 10
VIA PÚBLICA

Cambrils reposa arbrat viari i vegetació als barris de Ponent

L'operatiu forma part d'un pla redactat

El consistori ha començat la plantació d'arbres i vegetació als barris de Ponent | Cambrils.cat
per Marc Busquets Obré, Reus, Catalunya | 23 de març de 2022 a les 11:52 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 de març de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El departament de Medi Ambient de l'Ajuntament de Cambrils va iniciar divendres la reposició d'arbrat viari dels barris de Ponent, que preveu la plantació d'un total de 66 arbres i 10 palmeres.

Més de 60.000 eurosAquesta plantació forma part del Projecte per a la reposició d'arbrat viari i vegetació a la zona de Ponent de Cambrils que es va redactar el 2020 i es va adjudicar a finals del 2021 per 61.713,27 euros (IVA inclòs) "amb l'objectiu de restituir les baixes d'arbrat viari existents en aquesta zona", segons s'ha destacat des del consistori.

En aquest sentit, el regidor de Medi Ambient, Josep Maria Vallès, ha volgut fer valer "l'aposta" de Cambrils per "una ciutat més verda" i ha explicat que l'objectiu és "prioritzar arbres de qualitat que es puguin desenvolupar el més lliurement possible i que no s'hagin de sotmetre a podes dràstiques, ja que els beneficis que aporten sobre la salut i el medi ambient s'associen a la massa foliar".

Barreres antiarrelsMés enllà, el regidor ha afirmat que "per a aquestes reposicions s'han seleccionat espècies tenint en compte el tipus d'arrels i s'han plantat amb barreres antiarrels per minimitzar l'afectació als paviments".

Les noves plantacions a ponent se sumen a les reposicions d'arbrat i palmeres que s'han dut a terme a diferents punts del municipi des del febrer del 2020.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: