1 de 10
SEGURETAT CIUTADANA

Xerrades per conscienciar dels riscos naturals i tecnològics

Als centres cívics de Reus, fins al juny

Una xerrada a l'antic Hospital | Reus.cat
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 23 de març de 2022 a les 09:41 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 de març de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El departament d'Emergències i Protecció Civil de l’Ajuntament de Reus iniciarà el pròxim dijous 31 de març un cicle de xerrades obert al conjunt de la ciutadania per informar sobre la planificació de les emergències (inundacions, nevades, risc químic, etcètera) i donar consells d'autoprotecció.

Les xerrades se celebraran fins al mes de juny ens els diferents centres cívics de la ciutat. El cicle s’emmarca en el pla de difusió de la regidoria de Seguretat, Convivència i Civisme, orientat a donar a conèixer a la ciutadania el Document Únic de Protecció Civil Municipal de Reus (DUPROCIM), aprovat per acord de Ple de l’Ajuntament del 18 de juny de 2020 i homologat per la la Comissió Plenària de Protecció Civil de Catalunya el 30 d’octubre del mateix any.

Les xerrades se sumen a les sessions de formació i sensibilització sobre la gestió de les emergències que l'Ajuntament ja ha fet amb els agents econòmics i del moviment veïnal de la ciutat. Les accions de difusió previstes es marquen com a objectiu que la ciutadania de Reus sigui conscient dels riscos especials, naturals o tecnològics als que està exposada i que l’Ajuntament de Reus disposa d’una organització de protecció civil que analitza i avalua els riscos, i que planifica de manera preventiva la gestió d’una possible emergència, tant des de l’òptica operativa institucional com des de l’autoprotecció de la ciutadania.

L’Ajuntament de Reus ha editat una guia amb consells d’autoprotecció sobre què cal fer en cas d’emergència, d’acord a les recomanacions de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya. 

Consulteu aquí els dies i els horaris de les xerrades als centres cívics. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: