1 de 10
RELIGIÓ

Es revela el nom del pregoner de la Setmana Santa

Es tracta de Miquel Àngel Barrabeig, fill de la ciutat

Una imatge del temple de la Puríssima Sang | Reus.cat
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 22 de març de 2022 a les 17:05 |
Aquest article es va publicar originalment el 22 de març de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Reial Congregació de la Puríssima Sang de Nostre Senyor Jesucrist de Reus segueix treballant per preparar tots les actes de Quaresma, Setmana Santa i Pasqua amb la voluntat de realitzar-los amb la "màxima normalitat possible" que permetin les mesures sanitàries vigents, segons s'ha exposat a través d'un comunicat.

En aquest s'ha anunciat també que, per acord de la junta de govern, ha estat designat pregoner de la Setmana Santa de Reus 2022 el doctor Miquel Àngel Barrabeig i Dols, fill de la nostra ciutat.

El cartell d'enguany, de NiepceL’acte es realitzarà, com és habitual, el Divendres de Dolors (enguany, el dia 8 d’abril, a un quart de 9 del vespre) a l’auditori del Palau Bofarull de Reus.

La congregació també ha donat a conèixer el cartell que s’ha editat per tal d’anunciar la Setmana Santa de Reus 2022. L’autoria de la imatge que l’il·lustra és Niepce, i mostra el moment de les Tres Gràcies de l’any 2021, quan la Venerada Imatge del Sant Crist de la Sang s’atansà a la porta del Temple on és titular per concedir les Tres Gràcies. 
 

Cartell de la Setmana Santa d'enguany a Reus Foto: Niepce

Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: