1 de 10
MÓN EMPRESARIAL

Nou punt d’atenció per a persones emprenedores i empreses

És a l'edifici de l'antic Hospital

Exterior del punt d'atenció | Reus.cat
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 22 de març de 2022 a les 10:14 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 de març de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La regidoria d’Empresa i Ocupació ha obert un nou punt d’atenció a les persones emprenedores i a les empreses al centre de la ciutat. El nou punt, ubicat a l’edifici del l’Antic Hospital al carrer de Sant Joan, "facilita l’accés als serveis d’acompanyament i assessorament que ofereix la regidoria a les persones emprenedores per tal que puguin fer realitat la seva idea de negoci i fomentar l’autoocupació", segons han apuntat fonts municipals.

El nou punt d’atenció s’afegeix al que funciona des de maig del 2020 a l’IMFE Mas Carandell. Sota l’eslògan Acompanyem des de la proximitat, inspirem des de la professionalitat, el servei d’assessorament a l’emprenedoria i l’empresa, compta amb un equip de professionals especialitzats per acompanyar en la posada en marxa de projectes professionals de tot tipus. Aquest servei no té cap cost per a les persones interessades.

Aquest punt ofereix complementàriament informació de dos serveis: el programa Reempresa, de relleu empresarial, i la promoció de l’economia social i solidària a través de l’Ateneu cooperatiu CoopCamp.

AssessoramentEl servei de suport a l’emprenedoria i a la creació d’empreses s’ofereix individualment o en grups reduïts. L’acompanyament individual té una durada mitjana de 50 minuts, temps en el qual es resolen dubtes, s’estableixen prioritats, i s’ofereix informació general sobre requisits, o documentació. També es poden demanar sessions de seguiment.

L’assessorament en grups reduïts, anomenat Programa d’acompanyament a la creació d’empreses, treballa en la concreció d’aquells aspectes claus per a la creació d’una empresa.

Una altra línia de treball és la de l’assessorament específic a negocis que volen incorporar criteris d’impacte social i mediambiental en la seva idea de negoci.

Per tal de rebre aquest assessorament cal demanar cita prèvia, tot enviant un missatge a info.empresaiocupació@reus.cat o trucant al telèfon 977010003. Presencialment es pot anar al Mas Carandell, en horari de dilluns a divendres de 9 a 2, tot trucant al telèfon 977 010 850, o enviant un missatge a l’adreça correu@mascarandell.cat.

També es pot fer emplenant els formularis que hi ha a les planes web mascarandell.cat i reus.cat. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: