ENTITATS

La Fundació Carulla busca quatre territoris que vulguin transformar-se a través de la cultura

L’any passat es va celebrar a Salt, Berga, Granollers i l’Espluga de Francolí

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 22 de març de 2022 a les 11:00 |
Mutare Territori és un programa per identificar reptes socials locals i resoldre’ls col·lectivament des de l’àmbit social, cultural i educatiu | Cedida
La Fundació Carulla obre una nova convocatòria de Mutare Territori, un programa d’acompanyament que "transformarà" quatre municipis catalans a partir de la identificació d’un repte social, segons els seus responsables. Ho farà gràcies als agents socials i culturals del mateix territori i comptant amb el suport de l’equip humà i tècnic de la fundació. Fins al 22 d’abril, la convocatòria resta oberta i s’hi poden presentar organitzacions culturals o socials sense ànim de lucre o centres educatius d’àmbit català que treballin amb l’administració local i comptin amb la complicitat d’altres agents, col·lectius i administracions locals per abordar, des de les arts i la cultura, els reptes socials del territori.

L’element central del programa és l’organització d’una jornada Mutare en cadascun dels municipis escollits. 

Primera edicióEl 2021, Salt, Berga, Granollers i l’Espluga de Francolí van ser els municipis que van acollir Mutare Territori. En aquesta última població, l’objectiu va ser codissenyar una xarxa cultural activa al municipi que du per nom Anella Cultural de l’Espluga de Francolí.

Mutare és "un espai de diàleg, reflexió i acció" impulsat per la Fundació Carulla "sobre com la cultura transforma la societat". Sorgeix del Decàleg Mutare, que "desgrana 10 elements que cal tenir en compte a l’hora d’incrementar la capacitat transformadora d’un projecte o iniciativa cultural", s'ha indicat finalment.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: