1 de 10
societat

L'associació Supera't fa un acte pel Dia Mundial de la Conscienciació sobre l'Autisme

El 2 d'abril al matí, als Ploms

Cartell de l'acte | Cedida
per M.B., Reus, Catalunya | 22 de març de 2022 a les 09:54 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 de març de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El dia 2 d'abril se celebra el Dia Mundial de la Conscienciació sobre l'Autisme, concebut per visualitzar el dia a dia de totes les persones que viuen amb condició autista i les seves famílies que les acompanyen.

Des de l'associació Supera't s'ha apuntat que "creiem que cal seguir treballant per construir noves realitats, treballant plegats col·lectius, entitats, administracions públiques i societat en general per tal d'aconseguir una perspectiva de participació comunitària i igualtat de drets".

"Per això, com que el futur és cosa de tots, res ens aturarà, i seguim sumant i seguim construint", s'ha subratllat. Precisament per tal de seguir construint, el proper dissabte 2 d'abril, a les 10 del matí i a les instal·lacions del Club Natació Reus Ploms, es presentarà el documental En l'esport no es tracta sempre de ser els millors. Beneficis de l'esport en l'adolescència, produït per Aïda Serra Martí.

En l'acte es llegirà el manifest del Dia Mundial de la Conscienciació sobre l'Autisme i en finalitzar hi haurà activitats lúdiques i esportives per a tothom.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: